In liefdevolle verbinding zijn

over mij daisy kirkels
Fotografie: Maud van Mulekom

Mijn naam is Daisy Kirkels, geboren 30 juli 1991. Getrouwd met mijn lieve man. Ik heb een verpleegkundige achtergrond en in vele settingen dierbare ervaringen mogen opdoen. 2 april 2017 werd ik trotse moeder van onze zoon. De bevalling was intens heftig. tevens ook de ommekeer in ons leven. Ik heb de dood letterlijk in de ogen gekeken en dat was voor mij een grote eye-opener,  toen heb ik JA gezegd tegen het pad van bewustwording.

Al vanaf mijn kindertijd ben ik hoog gevoelig en heb ik altijd al meer gevoeld en gezien als wat ik daadwerkelijk uitsprak. Het was voor mij een moeilijk pad omdat ik me nooit echt begrepen, gezien of gehoord voelde en er dus voor mijn gevoel ook niet mocht zijn.

Helaas kwam ik door mijn kwetsbaarheid en goed gelovigheid met de verkeerde mensen in contact waardoor ik de verbinding met mijzelf compleet ben kwijtgeraakt. 

Ik heb te maken gehad met diepe traumatische ervaringen waaronder manipulatie en (sexueel) misbruik. 

Tot 2017 heb ik altijd onrust in mijn lijf gehad, er zat zoveel diepe pijn in mij verscholen. Mij verstoppen in veel alcohol drinken was een van de dingen die ik deed om vooral niet meer te hoeven voelen.

Onze zoon werd niet zomaar geboren, het werd tijd voor verandering. Ik mocht gaan voelen en zien wie ik daadwerkelijk was/ben en in liefdevolle verbinding komen met mezelf.
Ik ben hier nog iedere dag dankbaar voor.

Ik heb hulp gehad bij diverse coaches / healers / gidsen / spirituele leraren die steeds op het juiste moment op mijn pad kwamen en waarin ik mij steeds meer en meer durfde te openen en steeds een laagje dieper mocht gaan.

Het was nu de tijd om de weg vrij te maken van diepgewortelde trauma’s, familiepatronen, vorige levens etc. voor de generatie die na ons komt maar ook voor mijzelf omdat ik het verdien om te shinen en gelukkig te zijn met wie ik ben.

Ik heb mogen leren te vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. Om mijn pijnlijke ervaringen uit het verleden te omarmen en aan te kijken ben ik weer in liefdevolle en diepe verbinding gekomen met mezelf. Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik heb meegemaakt. Dit heeft me zoveel gebracht. Het is mijn grote kracht waar ik nog vele mensen mee mag gaan helpen.

Nu ben ik er voor jou! Graag wil ik jou begeleiden op je levenspad, daar waar jij ingrijpende gebeurtenissen hebt meegemaakt leer ik je deze te doorgronden en hiermee om te gaan zodat je mag zijn wie je echt in de kern bent.

Mijn rustige uitstraling, zachtheid, helende kracht en puurheid maakt dat je jezelf kunt zijn bij mij. Dat geeft vertrouwen. Ik luister zonder oordeel en ik breng je op een rustige manier tot de kern.
Ik ben spiritueel, liefdevol confronterend, to the point en dat gewoon met twee benen op de grond.

Veel liefs Daisy

Fotografie: Maud van Mulekom

Opleiding die ik heb gevolgd

Opleiding:
mediumschap en trancehealing; basis
mediumschap en trancehealing; verdieping en transformatie
mediumschap en trancehealing; therapeut

Ik volg diverse workshops en cursussen en retreats om me te blijven ontwikkelen en verdiepen in mezelf.

Stuur mij een bericht