Trancehealing: Ontdek Innerlijke Rust en Heling

Trance healing Daisy Kirkels
photo made by Maud van Mulekom

Trancehealing - Een Weg naar Diepe Innerlijke Rust

Trancehealing is een krachtige methode die je helpt om diepe innerlijke rust te ervaren. Het is een holistische benadering waarbij je in een ontspannen staat van bewustzijn wordt gebracht, zodat je contact kunt maken met je innerlijke zelf en heling kunt bevorderen. Door middel van trancehealing kun je blokkades loslaten, spanning verminderen en balans herstellen in je fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

Trancehealing werkt op meerdere niveaus - lichaam, geest en ziel

Trance healing werkt op meerdere niveaus – lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verminderen van stress, het loslaten van negatieve patronen, het herstellen van energiebalans en het bevorderen van zelfhelend vermogen. Het biedt ondersteuning bij fysieke klachten, emotionele blokkades en spirituele groei. Trancehealing is een holistische benadering die alle aspecten van je welzijn aanpakt en je helpt om op een dieper niveau te helen.

pfoto made by Maud van Mulekom

Trancehealing: Diepgaande Ontspanning en Innerlijke Verkenning

Tijdens de sessie kom je in een staat van diepe ontspanning en innerlijke verkenning. Ik begeleid je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en intuïtie. Je wordt geleid naar een staat van bewustzijn waarin je diepe inzichten kunt verkrijgen, oude patronen kunt transformeren en helende energie kunt ontvangen. Trancehealing opent de deur naar innerlijke groei, transformatie en heling.

Individuele begeleiding voor persoonlijke groei

Ik zal je individueel begeleiden, zodat alles in afstemming is op jouw specifieke behoeften en doelen. Ik zal veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin je kunt groeien en helen.  Elke sessie is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke groeiprocessen. Trancehealing is geschikt voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust, heling en persoonlijke groei.

Ontdek de helende kracht van trancehealing

Ontdek de helende kracht van trancehealing en laat je innerlijke rust herstellen. Neem vandaag nog contact met mij op en begin jouw reis naar diepe ontspanning, heling en persoonlijke transformatie.

Tarieven Trancehealing Sessie

Een transformatie sessie van 60 minuten kost €75 euro.
Voor elk extra kwartier word €15 euro in rekening gebracht.

per 1 januari 2024 gaan de prijzen omhoog

Een sessie van 60 min €89 euro
Een sessie van 90 min €129 euro

Wat anderen zeggen

Anoniem05-06-21
Lees verder
Totaal zonder verwachtingen er naartoe gegaan. Niet wetende wat me te wachten stond. Blanco erin gaan dat was wat ik me had voorgenomen. En wat een prachtige ervaring heb ik mee mogen maken. Niet wetende dat er nogal wat gebeurtenissen zijn uit het verleden die me nu in de weg zitten. Mezelf nooit helemaal kunnen ontspannen en even "uit" zetten wat Daisy wel lukt......een heel fijn gevoel. Met een andere kijk bepaalde situaties in gaan die ik anders nooit op die manier zo had bekeken. Ik kan alleen maar zeggen....bij twijfel doen. Mij heeft het enorm veel gebracht en hopelijk in de toekomst alleen nog maar meer mooie momenten en mooie ervaringen.
Liesbeth Vanderstukken17 mei 2021
Lees verder
Ik ben nu 2 keer bij Daisy geweest. De eerste keer was héél heftig. Na deze eerste sessie voelde ik me al anders, lichter. Na de tweede sessie was dit anders. Dit keer had ik meer verwerking nodig. Maar hoorde ik van anderen reacties. Wat ik zelf zo fijn vind is dat mensen die dicht bij me staan merken dat er iets is veranderd. Ik zou anders communiceren, sterker. En zo voel ik me ook, sterker. Ik zou echt iedereen die niet verder komt in zijn leven aanraden om naar Daisy te komen. Zij helpt je dingen te verwerken waar je zelf niet eens van weet dat ze nog verwerkt moeten worden maar die je wel in de weg staan om helemaal in je kracht te kunnen staan. Voor mij is Daisy ontelbare waarde!!! Daisy, bedankt voor alles!
Linda Joosten02-12-21
Lees verder
Lieve Daisy, bedankt voor jou hulp. Ik raad iedereen die aan zichzelf wil werken aan om bij Daisy een sessie te volgen. Ze voelt precies aan wat je nodig hebt en helpt je daarbij. Ze is liefdevol confronterend en dat maakt het ook dat je meteen verandering voelt bij jezelf en je omgeving.❤️
anoniem27-01-22
Lees verder
Daisy heeft mij geholpen met de zoektocht naar mijzelf. Het is niet te omschrijven wat er gebeurt in een sessie, maar het voelt als een veilige en prettige plek om terug tot jezelf te komen. Ik raad iedereen aan dit zelf een keer te ervaren. Door de sessies van Daisy ben ik zelfverzekerder geworden en heb ik mooie stappen in het leven gezet. Ik kijk heel anders naar bepaalde situaties en kan hier dan ook beter mee omgaan. Ik heb nu een aantal sessies gevolgd, en het heeft zoveel positiefs met zich mee gebracht! Ik voel me krachtig en sterk, zo heb ik me in jaren niet meer gevoeld. Ik kijk er telkens weer naar uit om te mogen gaan. Dankjewel Daisy, voor je hulp en warmte! bij jou mag ik zijn wie ik ben, en dat voelt heel prettig.
Monique Bouten28-09-21
Lees verder
Mijn eerste afspraak bij Daisy gehad, WAUW! Ik ging er heel blanco naartoe en heb me opengesteld, omdat ik dit met een vertrouwd gevoeld aandurfde met haar. Ik kon me overgegeven aan wat zich voordeed en heb gewoon een reis meegemaakt. Zij gaf aan wat naar voren kwam en dit kon ik vervolgens met haar ondersteuning aangaan. Waar ik normaal in een wirwar van gedachten vastloop was zij diegene die nu helderheid gaf. Dit was zo bijzonder om te ervaren. Ze voelt alles heel goed aan en kan goed verwoorden wat naar voren komt waardoor ze een helpende hand is tijdens het proces waar je doorheen mag. Haar open verbinding was daardoor aan alle kanten merkbaar en ik kon deze daardoor ook makkelijk aannemen. De reis die ik met haar heb mogen maken voelt als een begin. Zij legt een connectie en geeft woorden aan wat voor mij nog niet te vertalen is en ik heb er 100% vertrouwen in dat ik met haar begeleiding licht kan geven aan wat voor mij nu nog in de schaduw ligt 🌱. Dankjewel voor het doen waar jij voor hier bent. Ik kijk uit naar een volgende keer❤.
Nicole Hermans23-01-20
Lees verder
lieve Daisy, Na 2 afspraken in jou praktijk heb ik weer meer rust gekregen en lukt het me weer om te vertrouwen op mijn eigen kunnen en te genieten van de kleine dingen! Het maken van de eerste afspraak haalde mij uit mijn comfort zone echter is dat het dubbel en dik waard geweest. 🍀 Jou rust, puurheid en kracht maakt dat ik me heel erg op mijn gemak heb gevoeld. bedankt! 🥰
Patricia Cranenbroek25 juli 2020
Lees verder
Wij zijn heel blij met jou hulp, na 1 x was het al merkbaar. En na de 2 de sessie is het veel rustiger hier in huis.
Marie-Claire Kirkels25-01-20
Lees verder
Lieve Daisy. Het voelt heel goed. We kennen elkaar al heel lang en door deze gezellige begeleiding om beter bij je intuïtie te komen, is er een deur open gegaan. een deur naar mezelf en een hart verwarmend gevoel. Ik waardeer je en het is heel fijn om samen op een ziel-pad te gaan. Dank voor je wijze les en je feed-back. Ook het sparren is erg prettig. Ik mag dan wel de oudste zijn in leeftijd ik leer van jullie. Ook daarvoor allen bedankt!🙂
Previous
Next

Stuur mij een bericht